Tärkeintä on yhteys Tärkeintä on yhteys Tärkeintä on yhteys
vuorovaikutuskurssit
Kuva: Foto Riitta

Vuorovaikutuskurssit

”Hyvä yhteys mahdollistaa sydänten kohtaamisen”

Koetko, ettet tule kuulluksi toivomallasi tavalla työpaikalla, ystävänä, vanhempana, puolisona tai muissa ihmissuhteissa? Hämmennytkö joskus omista reaktioistasi?

Toteutan vuorovaikutuskoulutusta yksin, puolisoni Vesan ja tarvittaessa tiimin (Liisa ja Pertti Puronen sekä Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale) kanssa.  Koulutuksesta saat konkreettisen työkalun, jolla pääset hyvään yhteyteen itsesi kanssa ja pysyt voimaantumaan lähisuhteissasi. Menetelmässä on vaikutteita useista menetelmistä, vahvimmin se sisältää piirteitä non-violent communicationista eli rakentavasta vuorovaikutuksesta. 

Olemme 21 vuoden aikana perehtyneet erilaisiin vuorovaikutusta tukeviin menetelmiin. Tuoreimmat niistä ovat Kataja ry:n PariAsiaa -tuokiot, Liisa ja Pertti Purosen Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kurssit, Marriage encounter eli Mennään eteenpäin -avioparityö sekä Kirkkohallituksen Parisuhteen palikat -hanke.

Työskentelemme tässä tehtävässä vertaisohjaajina, emme terapeutteina. Järjestämme alustuksia, 1-3 päivän mittaisia kursseja sekä kursseille osallistuneiden pienryhmätapaamisia. Kysy rohkeasti lisää!

Katso seuraava kurssimme Perheniemessä ja seuraava kurssimme Pirkkalassa: https://www.pirkkalanseurakunta.fi/tapahtumat/2020-08-19/myotaelamalla-rakentavaan-vuorovaikukseen-viikonloppukurssi-25.-27.9

Lue lisää Pirkkalan seurakunnan sivuilta

Tietoa muista parisuhdetapahtumista löydät esimerkiksi Parisuhdekeskus Katajan verkkosivuilta

Osallistujien kokemuksia

”Ryhmätapaamisesta on jäänyt joka kerta hyvä, turvallinen ja levollinen mieli. Myös se on ollut mukavaa, että ryhmässä on eri ikäisiä ja eri taustasta tulevia ihmisiä.”

”Joka tapaaminen on ollut hyvin valmisteltu ja tunnelmaltaan kaikkia arvostava.”

”Mulle sopivaa matalan kynnyksen touhua ilman paineita. Aiheet ja vetäjät on olleet hyviä.”

”Tunteita herättävää, ei helppoa mutta tarpeellista!”

”Maria ja Vesaa on helppo ja kiva kuunnella.”

”Nyt on saatu konkreettisia keinoja viestintään.”