Tärkeintä on yhteys Tärkeintä on yhteys Tärkeintä on yhteys
vuorovaikutuskurssit
Kuva: Foto Riitta

Vuorovaikutuskurssit

”Hyvä yhteys mahdollistaa sydänten kohtaamisen”

Koetko arjen etäännyttäneen sinua puolisostasi? Kiertävätkö ristiriitanne samaa, turhauttavaa kehää? Koetko, ettet tule kuulluksi tai hämmennytkö joskus omista reaktioistasi?

Toteutan puolisoni Vesan kanssa vuorovaikutuskoulutusta, joka tähtää sekä yksilön hyvään yhteyteen itsensä kanssa että hyvään yhteyteen puolisoiden tai toisilleen muutoin merkityksellisten ihmisten välillä. Olemme 19 vuoden aikana perehtyneet erilaisiin vuorovaikutusta tukeviin menetelmiin. Tuoreimmat niistä ovat Kataja ry:n PariAsiaa -tuokiot, Liisa ja Pertti Purosen Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kurssit, Marriage encounter eli Mennään eteenpäin -avioparityö sekä Kirkkohallituksen Parisuhteen palikat -hanke. Työskentelemme tässä tehtävässä vertaisohjaajina, emme terapeutteina. Järjestämme alustuksia, 1-3 päivän mittaisia kursseja sekä kursseille osallistuneiden pienryhmätapaamisia. Pidemmät kurssit toteutamme tiiminä Pertti ja Liisa Purosen sekä Marko Taipaleen ja Marja Vepsä-Taipaleen kanssa. Kysy rohkeasti lisää!

Lue lisää Pirkkalan seurakunnan sivuilta

Katso seuraava kurssimme

Tietoa muista parisuhdetapahtumista löydät esimerkiksi Parisuhdekeskus Katajan verkkosivuilta

Osallistujien kokemuksia

”Ryhmätapaamisesta on jäänyt joka kerta hyvä, turvallinen ja levollinen mieli. Myös se on ollut mukavaa, että ryhmässä on eri ikäisiä ja eri taustasta tulevia ihmisiä.”

”Joka tapaaminen on ollut hyvin valmisteltu ja tunnelmaltaan kaikkia arvostava.”

”Mulle sopivaa matalan kynnyksen touhua ilman paineita. Aiheet ja vetäjät on olleet hyviä.”

”Tunteita herättävää, ei helppoa mutta tarpeellista!”

”Maria ja Vesaa on helppo ja kiva kuunnella.”

”Nyt on saatu konkreettisia keinoja viestintään.”